004.0741.792.723 office[@]frigo-express.roSTR.GARII NR 27, PITESTI, ARGES

Despre noi

Transcom Danmar SRL este sprijinit de echipa sa de personal operațional cu o experiență de 5 ani în transportul farmaceutic, biotehnologie, cercetare și dezvoltare, servicii medicale și un tip variat de produse sensibile la temperatură.

Oferim servicii specializate de control al temperaturii în toată Europa, folosind flota noastră modernă de vehicule care operează într-un interval de temperatură constant de minus 25 grade Celsius până la 30 de grade Celsius. Vehiculele noastre sunt echipate cu soluții de monitorizare și raportare a temperaturii de ultimă generație încorporate în sistemele de poziție ale vehiculului, care includ un sistem de alarmă care notifică șoferul în cazul în care există abateri în afara parametrilor de temperatură stabiliți, aceasta este, de asemenea, monitorizată de la distanță de la biroul nostru sau de oriunde online, prin intermediul internetului. Documentele pot fi trimise imediat după livrare la companie, avem asistență 24/24 cu un transportator de rezervă, dacă este necesar.

Toate vehiculele sunt specificate cu capacitatea de a încărca produse la temperaturi separate; toate vehiculele sunt echipate cu un sistem suplimentar de securitate pentru a asigura siguranța produselor dvs. în timpul îngrijirii noastre.

Oferim asistenta pe întreaga durată a transportului de la colectare la livrare; aceste informații pot fi furnizate clientului în orice etapă a călătoriei, dacă este necesar.